Η βάπτιση είναι μια μέρα ξεχωριστή και ιδιαίτερη για τους γονείς και το μωράκι. Το μωρό σας, την ημέρα της βάπτισής του, έχει την τιμητική του. Θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον κόσμο, διεκδικώντας το όνομά του, που θα το συνοδεύει από εδώ και πέρα σ' όλη του τη ζωή.

Τώρα που ήρθε η σειρά του μωρού σας χρειάζεται να δείξετε την ίδια προσοχή και επιμέλεια όπως και στο γάμο, για να μείνει αξέχαστη σε σας, αλλά να μπορεί το μωρό σας όταν μεγαλώσει να έχει ενθύμια από αυτή την ήμερα.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε σε ασυναγώνιστες τιμές τα καλύτερα για να ντύσετε και να στολίσετε το μικρό πρωταγωνιστή ή τη μικρή πρωταγωνίστριά σας. Φορεματάκια σε γλυκές αποχρώσεις για τα κοριτσάκια και κομψά, επίσημα ή σπορ κουστουμάκια για τα αγοράκια.

Το σύνολο ολοκληρώνετε με τα εσώρουχα, τα λαδόπανα, τα μαρτυρικά, τα παπούτσια, τη λαμπάδα, τις καλτσούλες, τη συσκευασία αλλά και το σετ του μπουκαλιού για το λάδι, των κεριών και του σαπουνιού.

Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και ελάτε να μας συναντήσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για να συνθέσουμε μαζί μια μαγευτική γιορτή για το μικρό πρωταγωνιστή της ζωή σας. Μια γιορτή οικογενειακή, γεμάτη φροντίδα, αγάπη και υπερηφάνεια για το παιδί σας!

Όλα αυτά σε σετ ή μεμονωμένα κομμάτια θα τα βρείτε στο κεντρικό κατάστημα Αγίου Μάρκου 11 και στο υποκατάστημά μας με τις προσφορές  Αγίου Μάρκου 16, εντός στοάς, στην Αθήνα.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 03 Μάρτιος 2013 13:57)

 
Best Viewed by Mozilla Firefox
Greek English French German Italian Spanish
Συνάντησέ μας στο Fb
Πόσοι είναι Online?
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους